maanantai 17. marraskuuta 2014

Liikunnan superviikko?

Huoh! Sain viikonloppuna päähäni, että tällä viikolla voisin pitää sellaisen liikunnan superviikon. Eli pyrin liikkumaan ainakin lähes joka päivä ihan kunnolla, ja ehkä välillä vähän pidempiä settejä. No, viikko ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Nukuin ihan järjettömän huonosti ja vähän, joten nyt ainoastaan tekisi mieli nukkua. Hiiskattiin tällaiset teemaviikot!

No, jospa saisin nukuttua vaikka päiväunet, joiden jälkeen taekwondo-treeneihin raahautuminen ei ehkä tuntuisi ihan niin kamalalta. Treenit ovat vasta kahdeksasta yhdeksään. Vähän turhan myöhäinen aika, kun ei pääse ajoissa rauhoittumaan sänkyyn, mutta ehtiipähän varmaan ennen niitä huoahtaa kunnolla. Yritän saada itseni väännettyä treeneihin - tulihan lauantaina hankittua lajista keltainen vyökin (aloittelijan valkoisen tilalle). ;)

Huomenna tarkoitus olisi käydä pitkällä lenkillä, ja keskiviikkona menen salille. Venyttelyäkin yritän mahduttaa mahdollisimman moneen väliin, sillä lauantain vyökokeen jäljiltä, ja muutenkin, lihakset ovat olleet tosi kireät ja jumiset. Olen ollut viime aikoina vähän laiska venyttelyn suhteen.

Tänään ryhdyin taas merkkailemaan Kiloklubiin ruokia. Se on ollut pienellä paussilla, mutta nyt alan taas ahkerasti kartuttamaan tarratiliä (ks. täältä). :) Olen kyllä ihan ylpeä siitä, etten ole tänään sortunut herkkuihin, sillä tämän ultimaalisen väsymyksen myötä se olisi hyvinkin todennäköistä. Unohdin syödä välipalan ennen töistä lähtöä ja raahauduin kauppaan supernälkäisenä, ja silti sinnittelin kotiin asti syömään jogurttia vadelmilla ja hasselpähkinärouheella. Taputan itseäni olkapäälle. Ehkä tämä tästä taas lähtee sujumaan.

Motivaatiota toi se, ettei paino ollut lepsuilun takia lipsahtanut kovinkaan korkealle. Aamulla vaaka näytti 76,8kg, eli vain puolisen kiloa enemmän kuin missä alimmillaan on käyty. Olin pelännyt paljon pahempaa. Tästä on hyvä jatkaa matkaa alaspäin. Nyt voisin vilkaista läpi motivaatiokuvakansioni, jotta muistan, mihin sitä ollaankaan menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti