keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Aamun aloitus

Hyvää huomenta!


Tällaisilla eväillä alkoi minun aamuni tänään: kaurapuuroa mustikoilla ja puolukoilla, lisänä maitoa, manteleita sekä saksan- ja pekaanipähkinöitä. Kuvasta puuttuu sitruunanpaloilla maustettu vesilasillinen, jota hörpin tässä kirjoittaessani. Taustalla soi perinteistä soul- ja disco-musiikkia á la Spotify. On jotenkin tosi hyvä fiilis!

Paino on maanantaista tippunut 1,2kg eli nesteet ovat nyt varmaankin pääosin lähteneet. Nyt pudottamaan niitä oikeita läskejä. Alan tässä kohta askarrella motivaatiokollasiani. Lounaaksi ajattelin tekaista itselleni pinaattimunakkaan ja salaattia. Mutta nyt voisin hetken vain jammailla.


2 kommenttia:

  1. Tuo nesteiden lähtö on aina niin motivoivaa, kun tuntuu että tuloksia tulee heti - ja onhan se ihan selkeä tulos. Muutos omassa ruokavaliossa ja liikuntatottumuksissa yleensä näkyy hyvin nopeasti suuntaan ja toiseen. Motivoitunutta viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivon tosiaan, että tässä alussa muutama kilo lähtee suht nopeasti, jotta motivaatio pysyy yllä. Tsemppiä sullekin kaikessa!

      Poista