maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kasvisvallankumous

Kävin eilen kaupassa valmistautumassa käsillä olevaan muutokseen. Kaupassa vierähtikin melkoinen tovi, sillä kasvisten punnitseminen vie aikaa. Ostin läjän erilaisia kasviksia ja hedelmiä, joista aion väkertää smoothieita ja salaattia sekä syödä sellaisenaan. Tarkoitus olisi aloittaa vähän sellaisella detox-meiningillä eli saada näitä elimistön kuonia liikkeelle ja mieluusti tietysti ulos.

Aamun aloitin juomalla, johon surautin banaanin, puolikkaan omenan, neljänneksen sitruunasta, puolikkaan greipin, minttua, kiinankaalia, vettä ja jääpaloja. Maku oli oikein hyvä! Ohjeessa, jonka jostain netistä löysin, oli lehtikaalia, mutta vahingossa osui kaupassa väärä kaali käteen. Hups! Vertailin Finelin sivuilta sisältöjä, eivätkä ne nyt aivan vastaavia tuotteita ole, mutta kaipa se nyt tämän kerran kelpasi. Pitää hakea sitä lehtikaalia ja yrittää tunkea tuota kiinankaalia salaattiin, vaikka en siitä kovin välitäkään. Tuon juoman lisäksi söin luonnonjogurttia mustikoilla, pähkinöillä ja kauraleseillä höystettynä. Oikein hyvä aamupala! (Ihan siis maunkin puolesta.)


Lounaaksi tarkoitus olisikin tekaista kanasalaattia ja sitten päivälliseksi chili sin carnea jollain omalla reseptillä. Ostin eilen heräteostoksena kidneypapuja ja keksin, että tuota voisi tehdä, kun minulla on pirusti soijarouhettakin kaapeissa. Ajattelin myös vähän käydä köpöttelemässä ulkona, ilmakin näköjään tukee tätä ajatusta. En viitsi mitään varsinaista lenkkeilyä harrastaa, kun olen vielä flunssan jäljiltä vähän toipilas. Venytellä voisin jossakin välissä, niin saisi tätä kroppaa vähän auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti