maanantai 21. heinäkuuta 2014

Ekan päivän mietteitä

Näin se taas polkaistiin käyntiin tämä urakka. Ei aivan niin räminällä, kuin olisin toivonut. Muuten meni siis oikein kivasti, mutta nyt illalla jo hyvää vauhtia poistumassa ollut flunssa nosti päätään ja samalla pienen kuumeen. Oli siis päivällä jo pientä tukkoisuutta lukuunottamataa ihan hyvä olo, ja kävin lähes tunnin kävelylenkillä. En tiedä, johtuiko tuosta lenkistä vai mistä, mutta nyt illalla on ollut kuumeinen olo, ja mittari näyttänyt myöskin lämpöisiä lukemia. Höh ja pöh! No, perusolo on ollut ihan ok, joten eiköhän tämä tästä. Pitää ottaa iisisti liikunnan kanssa. Tänäänkin tavoite oli siis tehdä sellainen parinkymmenen minuutin kevyt reippailu, mutta kun tuntui aurinkoisessa säässä hyvän musan kannustamana mukavalta, niin tulikin sitten tehtyä vähän pidempi reissu. Vauhti ei kyllä päätä huimannut.

Ruokailut ovat sujuneet hyvin eikä suurempia mielitekoja ole ollut. Illan chili cin carne jäi tekemättä, kun eilistä pastasalaattia ja tämänpäiväistä lounassalaattia oli sen verran jäljellä, että päätimme syödä niitä ja tehdä siihen lisukkeeksi munakkaan. Muutaman lusikallisen söin jätskiä, kun poikaystävä toi sen sohvalle, mutta tiedostin, mitä tein ja harkitsin asiaa aivan huolella. Tulin siihen tulokseen, ettei pari lusikallista kaada maailmaa, ja tätä asennetta minun tulisikin opetella. Pitää kyllä myös opetella oikeasti kieltäytymään ja jättää selitykset sikseen...

Päätin tänään, että yritän joka päivä omistaa pienen hetken mielikuvaharjoittelulle. Tuonhan sanotaan olevan avain menestykseen. Pyrinkin siis päivittäin kuvittelemaan itseni hoikkana erilaisiin tilanteisiin. Tällaista unelmointiahan tulee siis tehtyä ihan normaalistikin, mutta nyt pyrin tekemään sitä ihan tietoisesti. Ehkäpä saan siihen linkitettyä jossakin vaiheessa senkin ajatuksen, että joka kerta kun jätän karkit kauppaan ja syön paketillisen sijaan vain sen pari jätskilusikallista, etenen kohti noita ihania mielikuvia.

Näiden ajatusten kanssa sänkyyn pitämään vielä parin minuutin mielikuvaharjoitteluhetken ja sitten toivottavasti unta palloon. Ja hiiteen tämä flunssa! Tahdon salille! :)

P.S. Petraan kuvien kanssa jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti