perjantai 12. syyskuuta 2014

Messuilua ja herkuttelua

Tänään olimme avomiehen kanssa Habitare-messuilla hakemassa inspiraatiota kämpän sisustusratkaisuihin. Ei nyt jäänyt käteen mitään mullistavaa, kun en ole varsinaisesti mikään design-tuntija. (Meinasin kirjoittaa koko sanan väärin.) Joitakin ideoita kuitenkin heräsi valaistukseen ym. liittyen. Sisustusbloggarit sun muut varmaan ovat jo hehkuttaneet ja jatkavat hehkutusta koko viikonlopun, joten jätetään minun osaltani väliin. Löysin sentään söpöt korvikset. :) Sokerilakko osoittautui ensimmäistä kertaa erinomaiseksi ajatukseksi. Miettikää Messukeskuksen karkkitarjontaa. Ei tarvinnut miettiä lakujen tms. ostoa.

Messulöytö
Messuilla tuli melko nälkä, vaikka söimmekin kahviosta ostetun surkean sämpylän puoliksi. Kävin kotimatkalla kaupassa, kun halusin jotain hyvää. Vähän kai saa herkutella... Halusin tehdä vuohenjuustopatonkeja. Teimme sellaisia ensimmäisen kerran Panamassa (ei siis todellakaan mikään paikallinen herkku) ja otimme rannalle evääksi. Laitan patongin väliin tai päälle meetwurstia tai salamia, joita en muuten käytä. Ilokseni huomasin, että ilmeisesti ainakaan kaikkiin meetwursteihin ei tungeta glukoosia (=rypälesokeria), kuten kinkkuihin. Ostin jotain ekstra-kevytversiota, joka toimi ainakin patongeissa oikein hyvin. Avomieskin tuossa sanoi, että hyvää oli. Lisäksi tulee tietenkin vuohenjuustoa. Kevyempää osastoa edustavat tomaatti, paprika ja tällä kertaa vierailevana tähtenä rucola, joka sopi oikein hyvin. Oli namia! Eikä edes kaduta, vaikka vähän herkkuperseilyähän tuollainen on.

Olihan noi hyviä!















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti