lauantai 13. syyskuuta 2014

Mopo karkasi käsistä

Ei kuitenkaan onneksi ruokakaupassa tai jääkaapilla vaan urheiluvaatekaupoissa. Tuhlasin tänään järjettömästi rahaa urheiluvaatteisiin. Kävin Intersportissa ja Stadiumissa. Intersportissa oli aika paljon alennuksia vaatteissa, joten osa niistä oli oikeasti edullisia. Ja kivoja ne on. Ja kyllä minä niitä tarvitsenkin. Vanhat treenivaatteet ovat virttyneitä ja haisevat hieltä jo pesusta tullessaan. Mutta ei niitä ehkä ihan noin paljon olisi tarvinnut ostaa. Varsinkin, kun tili ammottaa nyt sitten tyhjyyttään. No, tehty mikä tehty. Onnellinen olen kuitenkin. :) (Materialismiin sortuu itse kukin silloin tällöin.) Alla yksi kuva kasasta, jonka ostin. Myöhemmin varmaan tarkempaa esittelyä. Ainakin huomenna sen verran, kun menen tekemään sen tänään väliin jättämäni kevyen salitreenin.

Nyt on treenivaatteita!

Illaksi tein itselleni vähän naposteltavaa. Leikkelin paprikaa, porkkanaa, kurkkua ja kukkakaalia ja tein niille dipin. Dippiin laitoin kevytkermaviiliä, valkosipulia (paljon), sitruunamehua, etikkaa, suolaa, ruohosipulia, korianteria ja basilikaa. Siitä tuli oikein hyvää! Lisäksi tein guacamolea, joihin dippailin ruisnachoja. Nam nam! Kasviksia ja dippiä jäi vielä huomiseksi, mutta guacamole meni kyllä kaikki. Nachoja on vielä pussin pohjalla. Huomenna ei varmaan kannata käydä vaa'alla, jottei turvotus ala ahdistaa. Eiköhän se kevyellä salitreenillä maanantaiksi häviä. Nyt nukkumaan!

Illan eväät
P.S. Pahoittelen kuvien laatua. Avomies vei kameran, joten nuo olen ottanut kännykällä. Tai kameroita meiltä löytyisi useampikin, mutta muistikortteja on tällä hetkellä vain yksi, kun muut ovat korruptoituneet jotenkin.

4 kommenttia:

  1. Ihana dippailulautanen! Tykkään paljon enemmän kasviksista kuin sipseistä, mitä dippailuun tulee. :) Kiitti muistutuksesta, täytyykin tehdä taas guacamolea itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää oli, eikä tule morkkista eikä ähkyä jälkikäteen. :) Tai no, vähän oli täyden tuntuinen vatsa, mutta ihan hyvällä tavalla.

      Poista
  2. Moikka!
    Ehdin vihdoin kommentoimaan blogiasi, vaikka kävinkin täällä jo kurkkimassa muutama päivä sitten, ja kirjoitat kivasti. Tsemppiä!

    Rakastan muuten kasvisten dippailua, varsinkin kukkakaali on pop. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva, kun jaksoit tulla kommentoimaan. Kiitos tsemppailusta! Kukkakaali on ihanaa ja voisin syödä sitä vaikka kuinka paljon, mutta vatsani ei ole samaa mieltä. Pitää siis yrittää vähän rajoittaa, ettei ole ilmapallo-olo koko ajan.

      Poista