torstai 11. syyskuuta 2014

Uusia tavoitteita ja haaveilua

Koska tässä on pari-kolme viikkoa mennyt perseillessä sekä ruokailun että liikunnan suhteen, tavoitteeni saavuttaa alle 75kg paino syyskuun loppuun mennessä on jo mahdottomuus, ellen ryhdy nälkälakkoon. Paino oli tänä aamuna 79,9kg, mikä on hienoa! Se on siis palannut taas siihen pisteeseen, missä se junnasi ennen kuin karkki alkoi taas maistua. Mutta tuo lukema tarkoittaa sitä, että reilussa kahdessa viikossa täytyisi lähteä viitisen kiloa. Ei tule tapahtumaan.

Kohti uusia pettymyksiä, siis. No, ei sentään toivottavasti. Mutta uusia tavoitteita pitää keksiä. Ajattelin, että sellainen vähän pidemmän tähtäimen tavoite voisi olla miettiä, mitä jouluun mennessä ehdin pudottaa. Laskin, että jouluviikkoon on 14 viikkoa (lahjastressiä voi siis jo kohta aloitella :P), joten jos ajattelisi sitä puolen kilon viikkotahtia, seitsemän kiloa tästä ehtisi jouluun mennessä pudottaa. Eli asetetaan tavoitteeksi alle 73kg 22.12. mennessä. Toivottavasti tämä päätös pitää edellistä paremmin.

Täältä
Meidän remonttihommamme edistyvät tällä hetkellä aika verkkaisesti. Keittiön ja olohuoneen välillä olevaa seinää, josta kaadoimme osan, pitää vielä vähän viimeistellä, ja avomies on tehnyt sitä vähän kerrallaan: tasoitusta, hiomista, tasoitusta, hiomista... Huomenna voisimme kuitenkin ehkä saada sen maalattua ja sitten keittiö voidaan asentaa loppuun. Sen jälkeen vasta päästään tilaamaan kivitasot, ja saa nähdä, kauanko niissä kestää. Alkaa kyllä kyrsiä tuo vessassa tiskaaminen. Tänäänkin hajotin yhden Muumi-mukin, koska tilaa astioille ei vain ole. Ärsyttää!

Tämän hetkinen remonttivaihe on vielä sellainen, jossa minulle ei oikein ole muuta tekemistä kuin siivoamista ja se ei ole kovin inspiroivaa. Seuraavaksi pitäisi pestä toinen jääkaappi ja putsata uusi uuni. Koska sisustussuunnittelu ei juuri tällä hetkellä vie voimia, olen aloittanut perinteisen kaukokaipuun. Matkustelemme siis jonkin verran ja yleensä teemme pidempiä reissuja jonnekin kauas. Keväällä olimme kuusi viikkoa Filippiineillä ja sitä ennen on tullut vietettyä kolme kuukautta Väli-Amerikkaa kiertäen ja pari kuukauden reissua Aasiassa. Nyt lomahammasta on alkanut taas kolottaa. Katsoimme viime viikonloppuna luontodokumentin Sansibarin saarista, ja siitäkös sain idean, että tuonne pitää päästä. Harrastamme laitesukellusta, ja Sansibarilla olisi ilmeisesti siihen mahtavat puitteet. Reissuun voisi yhdistää myös Tasanian safarit ym. Voi voi... Aina saa haaveilla. Voitte kuvitella, kuinka paljon ylimääräistä rahaa löytyy opiskelijan tililtä, kun juuri on ostettu asunto ja remppa on kesken... Ehkäpä yritän tartuttaa matkakuumetta teihinkin. :)

Viime reissulta otettu kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti