tiistai 30. syyskuuta 2014

Kehonkoostumusmittaus

Tänään kävin siis mittauttamassa, mistä kehoni koostuu. Alla kuva läpyskästä, jonka mittauksesta sain mukaan. Toivottavasti siitä saa jotain selvää.


Eli rasvaa kehoni painosta on sellainen nelisenkymmentä prosenttia. Yläkropasta rasvaa on melkein puolet. Uh! Luulin, että mittauksesta näkisi viskeraalisen rasvan määrän, koska ennen sen on saanut selville, mutta pettymyksekseni tuosta laitteesta sitä arviota ei tullut. Olisin juuri sen halunnut tietää. Lihasmassaa löytyy yli normaalin, koska painoakin on paljon. Veden määrä kehossa kulkee yleensä kuulemma sen kanssa käsi kädessä. Perusaineenvaihduntani tämän mukaan on n. 1400kcal, eli sen verran kulutan, vaikka vain makaisin sohvalla. Tuota lukua pitäisi saada nostettua.

Enpä nyt tiedä, oliko tämä niin informatiivista, mutta ehkä tässä nyt voisi yrittää saada noita lukuja vähän parempaan suuntaan. Jos vaikka puolen vuoden päästä kävisi uudelleen. Tavoite olisi, että silloin rasvan määrä olisi huomattavasti pienempi. Nyt nukkumaan ja huomenna uusin voimin liikkeelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti