sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Treenihaavereita

Tänään kävin salilla tekemässä ensimmäistä kertaa uutta ohjelmaa. Ja se siitä rauhallisesta aloituksesta. Oli sen verran hyvä olo, että tein normaalisti kolme sarjaa (12-15 toistoa) kaikkia liikkeitä. En nyt rutistanut aivan täysillä, kun ajattelin, että ottaa tauti vielä takapakkia, kun tällä tavalla riehun. Pyöräilin vielä matkat, 7,5km suuntaansa. Matkalla on joitakin aika tiukkoja mäkiä, joten vähän meinasi hapottaa varsinkin takaisin päin polkiessa. Eikä edes ihan vähän.

Salitreeni tuntui ihan hyvältä. Sain kyllä telottua itseäni pariinkin otteeseen. Ei onneksi mitään vakavampaa. Tankoa taljaan vaihtaessa repäisin sormeni jotenkin kummallisesti, ja siihen tuli tosi syvä haava. Piti hakea laastaria, kun verenvuoto ei tyrehtynyt. Nyt se on aika kipeä, varsinkin kun tässä kirjoittessa en osaa olla sitä käyttämättä. Toinen pikku loukkaantuminen tapahtui, kun iskin itseäni viiden kilon käsipainolla päähän. Ja ensimmäisenä tietysti tarkistin, ettei kukaan nähnyt. Ei tainnut. Tuntui kyllä typerältä. Aloin olla aika väsynyt, kun tein viimeistä sarjaa kombinaatioliikkeessä, jossa astun penkin päälle ja teen samalla pystypunnerruksen käsipainoilla. Palauttaessa sitten toinen paino vähän heilahti. Ei sekään onneksi kovaa. Joten loppu hyvin kaikki hyvin. Tuli kyllä sellainen "tunari liikenteessä" -olo...

Ilmeisesti pyöräily ja salitreeni teki tehtävänsä ja kroppa kaipasi lepoa. Kotiin tultuani löysin avomieheni päiväunilta (polttarit venyivät kai johonkin aamukuuteen) ja syötyäni liityin hänen seuraansa. Ajattelin, että torkahdan pikku hetkeksi, mutta taisinkin vedellä hirsiä katkonaisesti parin tunnin verran. Ups... No, jospa se auttaisi palautumisessa. Nytpä ei sitten väsytäkään.

Huomenna olisi tarkoitus mennä pitkästä aikaa pilatekseen. Olen ajatellut ottaa siitä viikottaisen tavan, sillä saliohjelmaan ei kuulu juurikaan keskivartalotreeniä. Pilates tekisi varmasti hyvää alaselän ajoittaiselle oireilulle ja saisi tuota korsettia timmimmäksi.

Ja ai niin. Kävin kuin kävinkin vaa'aalla, ja ilo oli suuri, kun huomasin painon pudonneen eilisestä 100g. :) Paino tällä hetkellä 79,7kg. Tästä on hyvä lähteä uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti