sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Miten menee?

Tässä on viime aikoina tullut kirjoiteltua kaikenlaisia postauksia, mutta en ole tainnut varsinaisesti oikeasti kirjoitella siitä, miten minulla tämän painonpudotusprojektin kanssa menee. Tällä viikolla on ollut taas vähän hankalampaa ja on tietyllä tavalla tullut otettua takapakkia. Ei mitään kovin vakavaa, mutta vähän ärsyttää kuitenkin.

Viikolla oli useampia päiviä kun ruokailu jäi aamupäivällä aivan liian vähälle. Joko en oikein valmistautunut töissä syömiseen tai muuten vain tuli skipattua lounas. Se sitten kostautui iltapäivällä, ja tuli tehtyä ei-niin-hyviä valintoja (Subwayn patonki tms.). Ei siis tosiaan mitään yltiöpäistä porsastelua (jollei perjantaiaamupäivän puolikasta meetwurstipakettia lasketa), mutta vähän sellaista typerää. Eivät lihapasteijat tai subit kuulu kunnolliseen, täysipainoiseen ruokavalioon. Sokerin välttelyäkin on vähän tullut venytettyä, kun olen ostanut kaupasta eineksiä ym. ja subejakaan ei ole mahdollista syödä täysin sokerittomana.

Eilen tosiaan olivat ystävien häät. Siellä söin aika hyvin. Söin runsaasti, mutten mitenkään kamalan paljon ja kakun kanssakin olin kohtuullinen. Vaan kylläpä kakku maistuikin hyvältä pitkästä aikaa! Häissähän minulla tosiaan oli ihan lupakin syödä makeaa. Punaviiniä tuli juotua jonkin verran, mutta mitään hirvittäviä kännejä en vetänyt. Tänään sallin itseni kuitenkin "krapula"-kebabin ranskalaisilla.

Nyt alan kuitenkin taas ryhdistäytyä. Pitää panostaa erityisesti lounaiden syömiseen. Kohta ajattelin syödä perjantaina tehtyä kanakeittoa. Pitääkin katsoa, mitä huomenna on koulussa (töissä) ruokana. Voin ottaa keittoa mukaan, jos ei ole sopivaa/hyvää ruokaa.

Liikunta on sujunut ruokailuhäsläilystä huolimatta hyvin. Tälläkin viikolla olen lenkkeillyt kaksi kertaa, käynyt kahdesti salilla ja kerran pilateksessa. Äsken kävimme löysällä kävelylenkillä avomiehen kanssa. Huomenna olisi vuorossa taas salitreeni. Tiistaina menen kehonkoostumusmittaukseen, jossa saan tietää kehossa olevan rasvan, lihaksen, luun ja veden määrän sekä viskeraalisen (sisäelimiä ympäröivän) rasvan määrän ja kehon lihastasapainon. Vähän jännittää erityisesti tuo viskeraalisen rasvan määrä. Se on minulla yleensä ollut tosi vähäinen ylipainosta huolimatta, mutta minusta tuntuu, että viimeisten parin vuoden aikana siinäkin on tapahtunut muutosta huonompaan suuntaan.

Paino on tällä viikolla seilannut 78,5 ja 79kg:n välillä. Tänään en käynyt vaa'alla. Huomenna pitää taas käydä. Palailen viimeistään tiistaina kertoilemaan mittaustuloksista. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti