torstai 11. syyskuuta 2014

Ruokajuttuja

Tänään olen käyttänyt ruoanlaittoon viime aikoja enemmän aikaa ja napsinut kuviakin tekemisistäni.

Avokado näytti niin hyvältä, että piti ottaa kuva.

Lounaaksi mozzarella-salaattia
Salaatti oli aika perus, joskin basilika teki siitä erityisen namia. Pohjasalaattina tammenlehtisalaattia ja villiruolaa. Lisäksi salaatti koostuu kurkusta, paprikasta, tomaatista, avokadosta sekä tietenkin mozzarellasta (17% rasvaa). Hyvää oli!

Päivälliseksi teinkin sitten wokkia. Kaupassa sattui olemaan paketti naudan suikaleita -30% -tarralla varustettuna, joten nappasin sellaisen mukaan.

Mausteeksi pistin reilusti chiliä, valkosipulia, inkivääriä sekä tuoretta basilikaa ja korianteria. Jos korianteri ei vielä kuulu vakiomausteisiin, niin kannattaa kokeilla. Ja tuore korianteri on ihan eri makuista kuin se jauhe. Meksikossa lomailun jälkeen tuoreesta versiosta on tullut suosikkimausteeni. Sopii ihan salaattiinkin heitettäväksi.


Pakastewokkivihannekset on tosi helppoja ja hyviä. Itse pidän enemmän noista itämaisiksi nimetyistä versioista kuin niistä "tavallisista". En tykkää siitä pikkumaissista, jota siinä toisessa sekoituksessa on. Ja täysjyvänuudeleita kyytipojaksi. Ovat mielestäni oikein hyvä vaihtoehto vaaleille. Itse en osaa edes niitä valkonuudeleita kaivata, kun olen noita tottunut syömään.

Lopputulos ei ole välttämättä kovin kaunis, mutta hyvää oli. Vähän kyllä tulista.
Päivän proteiininlähteet eivät ole aivan terveellisimmästä päästä, mutta haitanneeko tuo. Yleensä kuitenkin syön enemmän kanaa. Tänään on tullut kirjoiteltua useampiakin postauksia. Huomenna on varmaan hiljaisempaa, sillä menen töihin ja sen jälkeen Habitare-messuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti