torstai 9. lokakuuta 2014

Juoksun ihanuus

Aina välillä sitä on tullut täällä ihasteltua, kuinka hauskaa juokseminen voi välillä olla. Nyt oli pakko tulla huokaisemaan, kuinka hyvä olo tänään lenkin jälkeen tuli. Lykkäsin taas lenkille lähtöä koko päivän ja pääsin ulos vasta kahdeksan aikoihin. Oli siis jo pilkkopimeää ja alkoi tihuttaa vettäkin. Ei olisi voinut vähempää kiinnostaa ulkoilu, varsinkin kun avomies jäi sisälle pistorasioita räpläämään eikä lähtenyt kaveriksi.

Mutta kunhan lämmittelykävelyn jälkeen pääsin vauhtiin, olikin aivan toinen ääni kellossa. Juoksu kulki tosi keveästi, ja välillä oli oikein lennokas olo. Yhden alamäen pingoin hirveää kyytiä ja melkein nauroin ääneen. Mihinkään ei koskenut koko lenkin aikana. Ja kotiin tulon jälkeen olen ollut tyytyväinen ja rauhallinen kuin paraskin zen-mestari. Saunominen pitkästä aikaa kruunasi illan. Toivottavasti hymyä riittää vielä huomiseen työpäivään.

Kannatti raahautua ulos!


Täältä

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Tuota minäkin kovasti odotan, että jaksaa taas juosta..siihen minulla vielä matkaa ja kiloja tiputettavana :) Mutta ihana lukea, että joku muu on päässyt nauttimaan juoksusta :) tuo olotla treenin tai lenkin jälkeen on kyllä ihan parasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä kannattaa odottaa. Millä sen tunteen vain saisi mieleen aina siinä vaiheessa, kun olisi aika lähteä lenkille?

      Poista
  2. Itse tänään kävin juoksemassa pitkästä aikaa. Juoksun ja suihkun jälkeen tein sitten vielä 30 minuutin venyttelyn ja ai että teki hyvää. Tosin nyt on kyllä toinen pohje venyttelyistä huolimatta aika kireänoloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäis kans jaksaa venytellä enemmän. Täällä remontin keskellä vaan ei oikein ole tilaa... :(

      Poista