perjantai 17. lokakuuta 2014

Uusi motivaattori

Gradun kirjoittaminen vie tällä hetkellä suurimman osan aikaani, joten tänne ei ole ollut aikaa kauheasti rustailla. Ideoita uusista teksteistä kuitenkin on: Olen esimerkiksi ajatellut tehdä selkoa ruokavalioni peruspilareista. Eli stay tuned! ;) Hyvällä mallilla on ruokailun hallinta, ja liikuntaa on tullut harrastettua. Paino on vähän kivunnut ylöspäin siitä alimmasta lukemasta, kuten vähän ounastelinkin, mutta uutta humpsahdusta odotellaan.

Tänään olen saanut uuden motivaatiokeinon laihdukselleni. Uusi päämäärä on asetettu. En ole mitään painotavoitetta vielä asettanut, mutta päivämäärä on selvillä. Ensi huhtikuun alussa, 3. päivä, haluan olla parhaassa kunnossa, jossa olen elämässäni ollut. (No, siinä lienee jo aika selkeä tavoite.) Miksi? Koska varasimme avomiehen kanssa äsken lennot Jakartaan, Indonesiaan, jossa aiomme keväällä viipyä viitisen viikkoa. :D Vähän ex-tempore tuli tämä päätös tehtyä, mutta lennot olivat halvat.

Voitte uskoa, että graduun keskittyminen on tällä hetkellä pikkuisen hankalaa... Reissussa motivoi tietysti se, että tarkoitus on hillua biitsillä vähissä vaatteissa, mutta myös se, että lomasuunnitelmiin kuuluu meille jo läheisen laitesukelluksen lisäksi mahdollisesti surffauksen opettelua sekä kiipeilyä tulivuorelle ja/tai muuta vaeltelua. Pystyisihän noita nykyiselläänkin tekemään, mutta nautinnollisuuden aste on varmasti parempi, jos kunto on kohdallaan, eikä kiloja niin paljoa mukana roudattavana. Ilmeisesti surffaus ainakin vaatii ihan oikeasti lihaksiakin.

Tällaista tällä erää. Hihii! :) Nyt lähden vähäksi aikaa nauttimaan (kotimaan) auringosta. Loppuilta täytyy yrittää keskittyä kirjoittamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti