torstai 9. lokakuuta 2014

Mittoja

Nyt on taas tuolla välilehdellä uusia mittoja. Eipähän sitä näköjään ole paljoa tapahtunut, mutta jotain sentään. Ja on tuo mittailu kyllä kaukana mistään tieteellisestä. Vaikka sitä sanotaan, ettei pelkkään vaakaan saa luottaa, niin kyllä minusta ainakin tuo ympärysmittojen ottaminen on niin paljon epätarkempaa, ettei oikein noihin mittoihinkaan voi luottaa. No, onpahan jotakin taulukoitavaa. Ja tuo rasvaprosentti heiluu päivittäin usean prosenttiyksikön välillä, joten siitä pitäisi ottaa jokin keskiarvo. Mutta näillä mennään. Painoa oli toissapäiväiseen verrattuna sata grammaa enemmän, mutta se nyt menee satunnaisvaihtelun piikkiin.

2 kommenttia:

  1. Edistys on aina edistystä. Ja noita mittoja on mukava ynnäillä myöhemmin, ja huomata kuinka paljon on ympäriltä lähtenyt. :) "Kohta Pienempi" voi vaihtua pian nimeksi "Entistä pienempi". ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kai sitä vaan tässä vaiheessa kaipailis sellaisia selkeitä ahaa-elämyksiä, esim. huomaisi jonkun vaatteen käyneen isoksi. Mun vaatteet vaan on tainnu viimeisten viiden ylimääräisen kilon lihomisen aikana venyä mukana ja nyt ne vaan palautuvat oikeaan kokoonsa. :D No joo. Luulen, että pari seuraavaa lähtevää kiloa saattavat olla sellaisia ratkaisevia, että tuloksia alkaa näkyä.

      Poista