sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Välihuomio painotavoitteista

Epävirallisena tavoitteenani taisi olla (ja on kyllä edelleenkin) painaa ennen joulua 72kg tai vähemmän. Siihen on nyt sellainen yhdeksän viikkoa aikaa eli vähän yli puoli kiloa viikossa pitäisi painoa pudottaa. Tahti tähän saakka on ollut melko verkkaista, mutta pidän tuota vielä ihan mahdollisena tavoitteena, jollen rupea hölmöilemään.

Joulun ja uuden vuoden välisenä aikana tarkoitukseni on estää painon pysyvä nouseminen (turvotusta saattaa esiintyä) eli pitää paino siinä, missä se ennen joulua olikin. Joulun jälkeen seuraavana etappina siintää huhtikuun alussa alkava viiden viikon Indonesian reissu. Vuoden alusta huhtikuun alkuun on noin 13 viikkoa eli jos pitää sopivana sitä puolen kilon viikkotahtia, olisi huhtikuun alkuun mennessä mahdollista tiputtaa 6,5kg. Jos kaikki menee oppikirjamaisen sulavasti, ennen reissua painoni olisi sellaiset 65,5kg. Ja pistetään nyt vähän pökköä pesään ja asetetaan tavoitteeksi 65kg reissuun lähtöön mennessä.

Tuo tuntuu jotenkin aivan uskomattomalta luvulta, mutta en edes ahnehdi kamalasti, vaikka tuosta haaveilen. Se on aivan mahdollista, jos jatkan hyvän ruokavalion noudattamista ja liikun kuten tähänkin asti. Voi olla, että jotain viilauksia pitää sekä liikuntaan että ruokavalioon matkan varrella tehdä. Lisäksi joku pikku spurtti saattaa kevään mittaan olla tarpeen, mutta katsellaan sitä sitten. En kuitenkaan ole tainnut koskaan aikuisiällä painaa alle 70 kiloa, joten siinä mielessä puhutaan isoista (tai siis pienistä) luvuista. Ja 12 kilon pudottaminen alle puolessa vuodessa kuulostaa kamalan paljolta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti