lauantai 11. lokakuuta 2014

Motivointia palkkioista

Olen taas ottanut käyttööni oikein behavioristisia painonhallinta-aseita. Uusi tarrapalkkiojärjestelmä on taas saanut alkunsa. Ostin ihanan kirjasen, johon liimailen tarroja sitä mukaa kun niitä ansaitsen.


Mistäs niitä tarroja sitten saa? No, siitä kun Kiloklubissa on neljä vihreää palluraa päivän ruoista. Ja jokaisesta liikuntakerrasta. Lisäksi saan tarran, kun viikossa teen kolme kertaa jalkapohjaa harjoittavan jumpan.


Ensimmäinen palkkioni on siis vapaavalintainen kirja, kunhan olen saanut 15 tarraa ansaittua. Olen päättänyt pari muutakin juttua. Niistä vaikka sitten, kun on niiden aika. Näiden lisäksi tein taas palkkiojärjestelmän saavutetuille painoille. Ensimmäinen etappi olisi päästä alle 75 kilogramman. Siitä palkkiona ovat ne lätkämatsiliput. Tuohan oli alunperin palkkio, jos saavutan 75kg syyskuun loppuun mennessä. No, ei mennyt ihan niin. Nyt en asettanut ollenkaan aikarajoja. Pääasia, että paino tippuu, eikös vaan?




4 kommenttia:

  1. Jeiii, mahtava palkitsemisjärjestelmä! :) Komppaan siinä, että aikatavoitteet kannattaa jättää sikseen, kroppa kun ei kuitenkaan toimi kellontarkasti. Välillä turvottaa enemmän, ja välillä paino tuntuu putoavan kuin itsestään. Ja hidas pudotustahti on ihan ok, ja uskaltaisin väittää että siinä oppii paremmin myös pitämään painoa poissa eikä tule sitä perinteistä jojoilua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo, kyllä tässä on tuota jojoilua tullut testattua sen verran monta kertaa, että pitää yrittää olla rauhallinen. Ahneus se vaan meinaa tässäkin asiassa iskeä...

      Poista
  2. Ihana kirja ja huippu idea tuo tarrasysteemi. :) Pitäisköhän itsekin ottaa moinen käyttöön? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ainakin motivoi, vaikka vähän lapsellinen olo tulee välillä. Varsinkin eilen aamulla, kun löysin kaupasta aamulla sattumalta ihania pandatarroja. :D

      Poista