torstai 23. lokakuuta 2014

Tänään olin voittaja

Ihan pikaisesti tulin vain hehkuttamaan, että tänään kyllä olin aikamoinen sissi taistellessani kaikkia mahdollisia mielihaluja vastaan, joita ihmisen päähän saattaa pulpahtaakin. Heti aamusta, aamupalan jälkeen alkoi joku pikku pirulainen kuiskailla korviini, että pitäisiköhän sitä pistää ranttaliksi ja hakea sipsipussi. Söisinköhän tänään vaikka nepalilaista läskiruokaa? Tai mitä, jos ihan vain tänään luistaisin sokerilakosta ja söisin vähän suklaata? Ihan vähän vain...

En sortunut. Ostin kyllä nachoja kaupasta, koska ajattelin, että ehkä voisimme huomenna vähän herkutella ja tehdä salsaa. Lenkillä ja kaupassa käytyäni olin kovin nälkäinen, joten muutama nacho eksyi suuhun ruokaa laittaessa. Mutta se oli ihan oikeasti korkeintaa kuusi nachoa. :) Olisihan se tietysti ollut hienompaa tulla hehkuttamaan päivän kieltäytymisiä ilman niitä muutamaa nachoa, mutta en ole täydellinen, tässäkään asiassa.

Pyrin vain pitämään mielessäni sen, mikä tässä oikein on se tavoite. Surffiajatukset sen viimeisen silauksen antoivat. Paino on junnaillut muutaman päivän, joten motivaatio on nyt vähän hakusessa. Ajattelin kuitenkin, että vaikka en laihtuisi grammaakaan huhtikuun alkuun mennessä (mikä on aika masentava ajatus), niin ainakin olisin hoikempi kuin siinä skenaariossa, että alkaisin nyt tästä huhtikuuhun kiskoa suuhuni kaikkea, mistä pikku pirulaiset korviini kuiskivat.

Huomenna pitää kyllä vähän pohtia, että mistä nämä mielihalut juontavat... Olenko syönyt huonosti vai stressikö se vain yrittää tehdä pahojaan?

4 kommenttia:

  1. Jotain hölmöilin aiemmi enkä tiiä tuliko miun kommentti siun aiempaa päivityksee :D
    Nii jotta mietin siun proteiinin saantia, jos nappaisit esim. rahkaa ja sokeritonta mehukeittoa/marjoja ja muutenki sit ruuilla painotat proteiiniin, pysyy herkkuhimot paremmi loitolla...

    http://sanzureenaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Proteiinia tulee syötyä aika paljon. Kiloklubiin kun merkkailen noita ruokia, niin aika ylärajoilla mennän heidän ohjeidensa mukaan. Nyt on ollut pari päivää, kun on tullut vähän tavallista enemmän syötyä hiilihydraatteja, joten voi olla, että mieliteot johtuvat siitä.

      Poista
  2. Hei! Kiitos! Bongasinkin itse asiassa jo uuden osoitten tänään. Se on päivitetty kirjanmerkkeihini. ;) Tsemppiä "uuteen alkuun" ja uuden blogin kanssa!

    VastaaPoista